Som niåring fikk Marita Johnsen (23) diagnosen lavt stoffskifte. Nå kan du høre hennes historie og erfaringer under foreldreseminaret om barn og unge med stoffskiftesykdom lørdag 4. februar 2023.

Marita Johnsen forteller om å være barn og ung med lavt stoffskifte
DELE KUNNSKAP: Marita Johnsen (23) fikk lavt stoffskifte da hun var ni år. På foreldreseminaret om barn og unge med stoffskiftesykdom lørdag 4. februar 2023 deler hun sin historie og erfaringer. FOTO: Privat

Som barn var Marita Johnsen veldig sliten og orket ikke å dra på skolen eller treninger. I tenårene hadde Marita stor glede av å drive med drilldans og ballett. Trening og konkurranser hadde høy prioritet fordi hun fikk overskudd og bedre humør av det. Lørdag 4. februar 2023 deler hun sin historie og erfaringer under Stoffskifteforbundets foreldreseminar om barn og unge med stoffskiftesykdom i Drammen. Mot slutten av seminaret vil også STOFO Ung som jobber for barn og unge opp til 36 år med stoffskiftesykdom, og som Marita er pådriver for, holde innlegg.

På programmet er også psykolog Arne Jørgen Kjosbakken og barnelege Jens Veilemand Jørgensen. Kjosbakken er spesialist i klinisk barne- og ungdomspsykologi, og har jobbet mange år i spesialisthelsetjenesten, helsestasjon og barnevern. Nå er han ansatt ved Montgomery AS hvor han tilbyr terapi med barn, unge, voksne, par og familier, og holder foredrag for foreldre og ansatte i barnehager, skoler og helsetjenester for barn og unge. Jørgensen er spesialist i barnesykdommer ved avdeling for nyfødtscreening på Rikshospitalet, hvor han har fulgt opp barn med både medfødt og ervervet hypothyreose.

Seminaret er åpent for både medlemmer og ikke-medlemmer av Stoffskifteforbundet.

PRISER OG PÅMELDING:

  • Seminar + lunsj: gratis
  • Seminar + lunsj + middag: 200 kr
  • Seminar + lunsj + middag + overnatting lørdag-søndag: 1395 kr

Påmelding er elektronisk via lenken under:

PÅMELDING TIL FORELDRESEMINAR