Psykolog Berge er kjent for sin akademiske standup om arbeidsglede, psykisk helse, stressmestring og motivasjon. Torsdag 11. mars holder han et webinar om hvordan vi kan bygge mentale muskler under koronapandemien.

AKADEMISK STANDUP: Psykolog Berge holder webinar for Stoffskifteforbundet torsdag 11. mars 18:00-19:00. FOTO: Jane Doe

Hvordan klarer vi oss på hjemmekontor etter ett år med koronapandemi? Det siste året har vært krevende for mange. Men hva kjennetegner de som lykkes med endring?

I webinaret «Bygg mentale muskler under koronapandemien» vil Psykolog Berge lære deg hvordan du kan bygge mentale muskler og robusthet hos deg selv og dine kollegaer. Mentale muskler bygges av tilhørighet, sunn tankegang, velvære og mening. Robusthet kan trenes og bygges best i krevende tider, ifølge Berge.

Målet med foredraget er å gi kunnskap om hvordan du kan lykkes med omstilling og skape optimisme.

Akademisk standup

Psykolog Berge, eller Jan-Martin Berge er kjent for sin akademiske standup om arbeidsglede, psykisk helse, stressmestring og motivasjon, og er spesialist i klinisk psykologi, arbeidspsykologi og kognitiv terapi, med utdannelse fra Universitetet i Bergen og hovedpraksis fra San Francisco.

Berge har lang erfaring med psykoterapi, undervisning, ledelsesutvikling og veiledning, er hyppig brukt innen TV og radio i både NRK og TV2, og ble kåret til «Årets Taler» på Talerlisten i 2019. I 2017 holdt han foredrag for Stoffskifteforbundet under et seminar i Asker. Foredraget ble svært godt mottatt av våre medlemmer.

NÅR OG HVOR?

Dato: Torsdag 11. mars 2021.
Klokken: 18:00-19:00 (foredrag: 18:00-18:40, debatt: 18:40-19:00).
Digital plattform: Teams.
Påmelding: Registrer deg her (gratis)
Frist: Mandag 8. mars.

Påmeldte vil få tilsendt lenke til arrangementet på Teams.

LES MER:

Psykolog Berge offisielle nettside