Ukens fredagstips fra hjemmekontoret til Amalie

Hver fredag før vi tar helg, åpner vi for litt erfaringsutveksling med å fortelle våre medlemmer om vårt hjemmekontor og hva man kan gjøre sammen av aktiviteter. Både i form av innendørs- eller utendørsaktiviteter, og da selvfølgelig med forholdsregler. Denne fredagen er det det Amalie sin tur til å komme med sine tips! 

Det er viktig å holde seg aktiv i løpet av dagen. Jeg liker å starte dagen med en liten luftetur, i tillegg til at jeg går en tur etter at arbeidsdagen er over. For meg er det også fint å bruke utendørstiden til trening, og jeg benytter anledningen til å gjennomføre treningsøkter i parker, større uteområder eller innendørs på litt mer grå dager. Å forsøke å opprettholde det sosiale i disse tider er også viktig for meg, og det er fullt mulig selv med sosial distanse. For min del har jeg hatt både lunsj og vin-kvelder med venninner over video. I tillegg er det selvsagt hyggelig å ringe mormor litt oftere enn jeg pleier. Når jeg har ekstra tid i hendene og gjort det jeg kan av aktiviteter og sosialisering, bruker jeg tiden min til å:

  • Rydde i boder, skap og skuffer
  • Lage gode, sunne og inspirerende middagsretter
  • Bake

For meg er det viktig å gjøre noen av de små hyggelige tingene hver eneste dag, som å se en film, ser på serie, lage en god middag, høre på musikk og endelig ha tid til å ligge litt på sofaen.

Her er noen gode serietips som dere kan se på i påsken:
  • Heksejakt
  • Modern family
  • YOU
  • 22.juli (nrk)
  • Kompani Lauritzen
  • Younger
  • Chernobyl (HBO)

God påske!