Takk

Takk for ditt medlemskap.

Omtrent 240 000 personer i Norge har en stoffskiftesykdom. Vi setter stor pris på ditt medlemskap som gjør det mulig for oss å skape en bedre hverdag for personer med en stoffskiftesykdom og deres nærmeste. Stoffskifteforbundet sikrer blant annet seriøs og kvalitetssikret informasjon, stimulerer til forskning og arbeider mot politiske myndigheter for endrede rammebetingelser.

Forbundet arbeider med en klar holdning om å gi mest mulig tilbake til våre medlemmer. Ditt medlemskap gjør oss sterkere for økt kunnskap, synlighet og politisk innflytelse for alle med en stoffskiftesykdom.

Ved innmelding får du tilsendt informasjonsmateriell, og årets utgaver av medlemsbladet Thyra. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 14 dager fra vi mottar innmeldingen til du får tilsendt velkomstinformasjon og materiell. Velkomstbrev, med eventuell ettersendelse av medlemsbladet Thyra, sendes først ut etter at medlemskapet er betalt.

Ditt medlemskap utgjør en forskjell. Les gjerne mer om medlemsfordeler og aktiviteter på https://stoffskifte.org/medlemsfordeler/.

Forbundet har blant annet inngått en medlemsavtale med Rørosbanken. Klikk her hvis du ønsker å kontaktes for en uforpliktende samtale om boliglån, forsikring eller sparing.