STOFO Ung inviterer til kick-off i oktober!

STOFO Ung arrangerer kick off for unge med stoffskiftesykdom! Arrangementet vil bli avholdt 20.-22. oktober på Voss. Påmelding vil skje på eget påmeldingsskjema innen 1. oktober. Husk at påmeldingen er bindene.

ALDERSGRUPPE:

STOFO Ungs kick off er for alle unge mellom 15 og 36 år.

HVOR OG NÅR:

Vi skal bo på Voss Hostel. Dette ligger ca. 10 minutters gange unna Voss stasjon. Du velger selv når du vil komme og om du vil overnatte.

På lørdag vil det være foredrag m.m. fra kl. 10.00 til 15.00 med lunsjpause. På ettermiddagen og kvelden vil det bli middag og mulighet til å delta på forskjellige aktiviteter. Søndag vil det være opplegg fra kl. 10.00 til 15.00.

Detaljert program og annen informasjon får du tilsendt på e-post i god tid før kick off start.

HVA KAN JEG FORVENTE?

Du kan forvente en gøy, innholdsrik og sosial helg sammen med flere unge med stoffskiftesykdom. I løpet av helgen vil du også få møte oss i STOFO Ung styret. Vi vil være til stede fra fredag ettermiddag til søndag ettermiddag, og har alltid tid til å slå av en prat.

Du vil få høre foredrag og historien til Marita Stifoss Johnsen. Det vil også bli satt av god tid til erfaringsutveksling. Under erfaringsutveksling vil noen fra STOFO Ung styret dele litt om sine erfaringer rundt ulike rettigheter i forskjellige situasjoner i løpet av livet.

I tillegg til foredrag, vil du kunne delta på middag og sosiale aktiviteter på kvelden. Hvilke aktiviteter vi arrangerer finner du mer informasjon om i påmeldingsskjemaet!

Meld deg på her: https://forms.gle/G75nEPsTfNABBG1MA

HAR DU ALLERGIER?

Vi vil prøve å tilpasse for eventuelle allergier så godt det lar seg gjøre. Allergier opplyses om i påmeldingsskjemaet.

HVA KOSTER DET?

Deltakeravgift, 2-4 mannsrom:
Dette inkluderer 5 måltider (frokost, lunsj og middag på lørdag, frokost og lunsj på søndag), aktiviteter, seminar og overnatting på et 2-4 mannsrom.

Medlemmer: 500,-
Ikke medlemmer: 3000,-

Merk! Dette innebærer at du kanskje må dele rom med noen andre deltakere.

Deltakeravgift, enkeltrom:
Dette inkluderer 5 måltider (frokost, lunsj og middag på lørdag, frokost og lunsj på søndag), aktiviteter, seminar og overnatting på et enkeltrom.

Medlemmer: 700,-
Ikke medlemmer 3400,-

Ved påmelding vil du få en bekreftelse på at du er påmeldt. Sammen med denne bekreftelsen, får du også informasjon om hvordan du skal betale. Betalingen vil foregå i to omganger. Du vil først få beskjed om å betale inn 500,- innen 14 dager etter mottatt påmeldingsbekreftelse. Deretter må du betale inn det resterende beløpet innen 03.10.23.

Dersom du trenger økonomisk støtte, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med lokallaget ditt. Der kan du høre om de kan hjelpe deg! Har du spørsmål kan du også ta kontakt med oss.

Vi håper å se deg på Voss i oktober!

Kontaktinformasjon:

  • E-post: ung@stoffskifteforbundet.org
  • Tlf./SMS: 97486817 (Marita, leder, STOFO Ung)
  • Sosiale medier: stofoung

Her kan du melde deg på