For at våre medlemmer lettere og raskere skal få blodprøvesvar, inngår Stoffskifteforbundet et samarbeid med Werlabs. Alle medlemmer av Stoffskifteforbundet får ti prosent rabatt.

 

– Stoffskiftesykdommer er vanskelige å diagnostisere. Vi har derfor vært så heldige at vi har fått utviklet spesifikke stoffskiftetester sammen med Werlabs. Alle våre medlemmer får ti prosent rabatt på alle deres tester, sier generalsekretær i Stoffskifteforbundet, Eddy Kjær.

Denne uken inngår Stoffskifteforbundet et samarbeid med Werlabs om blodprøver for personer med en stoffskiftesykdom. Werlabs AB ble i 2013 grunnlagt av Rickard Lagerqvist og William Stoddart i Sverige. Grunntanken var å bidra til å gi individet god informasjon slik at man selv har bedre kontroll på egen helse.

Din digitale journal

Som medlem av Stoffskifteforbundet får du ti prosent rabatt når du tar blodprøve hos Werlabs. Resultatene er tilgjengelige etter 24-48 timer i din digitale journal hos Werlabs. Per i dag har Werlabs laboratorier i Oslo, Bergen og Sandefjord. I løpet av 2018 starter Werlabs opp i Trondheim, Tromsø, Stavanger og Kristiansand, og ytterligere flere steder vil bli annonsert.

– Vi har gjort det enkelt å ta tester hos oss ved at man enkelt bestiller på nett, går på laboratoriet og tar en blodprøve, og så får man svaret hjem i en digital portal. I den digitale portalen får du alle svarene grafisk fremstilt, det er kommentarer fra lege, sier country manager i Werlabs Norge, Solvor Øverlien Magi.

Dette gjør du:

I samarbeid med Stoffskifteforbundet har Werlabs satt sammen tre forskjellige pakker for å teste stoffskiftet.

  1. Velg en av de tre testene oppgitt nedenfor:
    Stoffskiftetest Basis
    Stoffskiftetest Medium
    Stoffskiftetest Large
  2. Gå til kassen
  3. Ved betaling, kryss av for Kampanjekode nederst og skriv STOFO10

martin.wright@stoffskifte.org