Siri (34) er ny organisasjonsrådgiver i Stoffskifteforbundet: – Ønsker å bidra til gode fellesskap

16. august hadde Siri Solheim-Kristiansen sin første arbeidsdag i Stoffskifteforbundet. Hun er ansatt som organisasjonsrådgiver i administrasjonen, og skal primært jobbe med organisasjonsutvikling, økt lokal og regional aktivitet og UNG-gruppen.

Siri er godt kjent med frivilligheten og har verdifull kompetanse på dette feltet. Før Stoffskifteforbundet jobbet hun blant annet i kommunikasjonsavdelingen ved den amerikanske ambassaden og på Røde Kors. I stillingen som organisasjonsrådgiver tar hun med seg et utbredt fokus på rekruttering, samarbeid med eksterne partnere, digitalisering av frivilligheten og veiledning av frivillige i ulike aktiviteter.

– Motiverende å være en støttespiller

Med god erfaring bak seg, ønsker Siri å bidra til økt medlemsmasse og synlighet for Stoffskifteforbundet i årene fremover. Hun legger ikke skjul på at hun gleder seg til å utfylle rollen som støttespiller for UNG-gruppen, både små og store lokallag og bidra til gode fellesskap på kryss og tvers.

– Jeg gleder meg til å jobbe med UNG-gruppen og de ulike lokallagene rundt om i landet. Jeg håper å være en god støttespiller for utvikling av lokale initiativ og aktiviteter, og at jeg kan bruke mine erfaringer og egenskaper til å styrke forbundets tilstedeværelse i større og mindre regioner og lokallag. Det å bidra til å skape gode fellesskap med lav terskel som sikrer at alle med stoffskiftesykdom kan få den støtten de ønsker, er en god motivasjon for arbeidet jeg skal i gang med.

Vi ønsker Siri velkommen til Stoffskifteforbundet, og gledes over å ha henne med på laget i et forbund som er i vekst.