Seminar for foreldre til barn med stoffskiftesykdom

Stoffskifteforbundet inviterer alle foreldre og pårørende til barn som har en stoffskiftesykdom til å samles en helg for læring og inspirasjon.

Foreldre som har stoffskiftesyke barn sitter ofte med spørsmål og problemstillinger som de ønsker å snakke med likesinnede om, samtidig som at de søker så mye kunnskap som mulig om sitt barns sykdom.

 

Helgen 23. – 24. mars 2019 inviterer vi til samling på Scandic Oslo Airport. Her vil dere få mulighet til å treffe likesinnede, utveksle erfaringer, samt lære fra fagpersoner.

 

 

Lørdag blir vi ønsket velkommen av Agnethe Ekre fra Stoffskifteforbundet og DNCF Sertifisert Coach Atle Øi.  Vi vil få tid til å bli kjent, utveksle erfaringer og forberede spørsmål til søndagens besøk av barneendokrinolog Jens Jørgensen.

 

Søndag vil barneendokrinolog Jens Jørgensen komme for å holde et foredrag for oss og sette av god tid til å svare på spørsmål. Jens Jørgensen er spesialist i pediatri og medlem av Stoffskifteforbundets faglige råd. Han er daglig leder for Nyfødtscreeningen ved Rikshospitalet.

 

Foredragsholdere samt lunsj er inkludert, reise og opphold dekkes av  den enkelte. Maks 20 plasser (ved venteliste kan plasser evt. utvides)

 

Meld deg på her