Rørosbanken hjelper deg, også når usikkerheten er som størst

Mange opplever økonomiske usikkerheter og permitteringer som følge av situasjonen med COVID-19. Rørosbanken har fulgt utviklingen nøye, kommet med vurderinger og nedjustert renten som følge av situasjonen.

Stoffskifteforbundet har et godt samarbeid med Rørosbanken, og dette samarbeidet har gitt gode fordeler til våre medlemmer. På deres nettside har banken også samlet Korona-relatert informasjon som berører deg som kunde. De oppdaterte rentejusteringene for våre medlemmer er som følger:

  • Rente på 2,2% ved 75 prosent finansiering.
  • Rente 2,32% ved 85 prosent finansiering.


Bli kontaktet ved 
å fylle ut informasjon her, send epost til stofo@rorosbanken.no eller telefon 72 40 90 00.

Råd til deg som er rammet – og hvordan Rørosbanken kan bidra

Som følge av situasjonen, prioriterer Rørosbanken i dag økonomiske tiltak som skal være til hjelp for privatpersoner og næringsdrivende. Dette innebærer blant annet å være der for kundene med fornuftige økonomiske råd i urolige tider.

Rørosbanken åpner også for at de som er rammet av permitteringer kan ta kontakt med banken i forhold til avdragsfrihet. Er du permittert kan det være et alternativ å søke om avdragsfrihet på lånet for en periode. Det vil si at du kun betaler månedlige rentekostnader, og ikke betaler ned på lånet. Nedbetalingstiden blir altså lenger, men det vil lette det økonomiske trykket gjennom denne vanskelige perioden.

Dette kan du enkelt søke om på nett:
Send en melding i nettbanken eller mobilbanken hvor du oppgir hvor lang tid du ønsker avdragsfrihet (1-6 måneder), og en kort begrunnelse.

På deres nettside finner har banken også samlet flere råd som omhandler følgende økonomiske temaer:

– Aksjemarked
– Boliglån
– Privatøkonomi
– Permitteringer og krav i forbindelse med dagpenger

Her får du blant annet en oversikt over Stortingets krisepakke med flere tiltak som skal hjelpe bedrifter, næringsdrivende og ansatte.

Ikke nøl med å ta kontakt med Rørosbanken for råd dersom økonomien blir utfordrende. Deres kunderådgivere er behjelpelige på telefon i de gjeldende åpningstidene selv om dørene til banken er stengt. De vil gjøre sitt beste for å finne løsninger tilpasset dine behov.

Vi er fornøyd med å ha en samarbeidspartner som tar samfunnsansvar og hjelper våre medlemmer når de trenger det.

Kontaktinformasjon finner du her.