Roede AS og Stoffskifteforbundet samarbeider

Roede-kurslederne har relevant kompetanse om stoffskiftesykdom, noe som vil gi deltakere med stoffskiftesykdom en bedre oppfølging og mer tilpassende råd.

Stoffskifteforbundets medlemmer får rabatt på Roede-kurs. Roede tilbyr både fysiske og digitale kurs, og kurs med trening. Du kan delta i gruppe eller få oppfølging én til én. Roede-kursene starter fortløpende, og man er medlem så lenge man har behov for støtte og oppfølging. Kursmedlemmer har tilgang til en innholdsrik kursbok, ukentlige temaer og webinarer og trening på nett.

Stoffskifteforbundets medlemmer vil også få tilgang til Roede-appen. Det er en enkel og svært funksjonell app som effektivt hjelper deg til å nå målene dine når du vil ned i vekt og bli sunnere. Du vil oppleve at vi har stort fokus på sunn vektreduksjon og at du spiser sunn og variert mat. Du får også tilgang på 900 attraktive oppskrifter.

Du kan også sjekke ut Roede-appen her eller du kan teste den ut gratis i 14 dager her.

Appen gjør det enkelt å holde oversikt over kosthold og aktivitet. Den gir en unik kostholdsscore, med daglig karakter fra 1-10 på hvor godt sammensatt kostholdet ditt er. Man får også en ukesoppsummering. Roede-appen er et nyttig og motiverende verktøy både for de som går på kurs og for de som ønsker å få til livsstilsendring på egenhånd.

Roede-medlemmer får også tilgang til over 1500 sunne, varierte og enkle oppskrifter. Du vil oppleve at vi har stort fokus på sunn vektreduksjon og at du spiser sunn og variert mat.

Ved å bruke rabattkoden KURSHELSE300-22 får du kr. 300,- i avslag på livsstilsendringskurs.

For mer informasjon om kurstilbudet, priser og påmelding, se roede.com. 

Les også:  Kostholdsråd og helsegevinster fra Roede. 

Stoffskifteforbundets medlemmer får kr. 300,- i avslag på kurs. Bruk rabattkoden KURSHELSE300-22

For mer informasjon om kurstilbudet, priser og påmelding, se roede.com