Nye gode betingelser for STOFO-kunder i RørosBanken

Stoffskifteforbundet har et godt samarbeid med RørosBanken, og dette samarbeidet har gitt gode fordeler til våre medlemmer. Når blir betingelsene bedre, og vi er stolte av å representere Norges første fordelsavtale mellom en pasientorganisasjon og bank.

RørosBanken går et skritt lenger for våre medlemmer ved betingelser og fleksibilitet ved lån, forsikring og sparing. Fordelsavtalen gir en trygghet i en hverdag hvor mange medlemmer opplever usikkerhet og endringer i jobb, inntekt og familieliv.

De nye betingelsene er som følger: 

  • Rente på 1,59% ved 50% finansiering
  • Rente på 1,69% ved 75% finansiering
  • Rente på 1,89% ved 85% finansiering
  • Ung-lån til og med 33 år; 1,59% rente

Alle som blir totalkunder i RørosBanken før påske får også et Rørospledd som velkomstgave.

Hva har RørosBanken som andre banker ikke har?

Du får din egen Thyra-rådgiver

Bankens rådgivere kan selvsagt ikke gi deg råd om sykdom og behandling. Men de er ekstra godt orientert om lange sykeperioder, usikkerhet rundt lønn og pensjon, trøbbel med forsikring, samtaler med NAV etc. Rådgiverne vet at dette er situasjoner der du trenger en fleksibel bank.

Ubegrenset økonomisk rådgivning

Alt du lurer på rundt sparing, pensjon, forsikring og finansiering, får du hjelp til. Og det er ingen begrensning på timer, og de stiller opp så lenge du trenger.

Garantert oppfølging

Minst én gang hvert år vil rådgiveren din ta kontakt. Er renten på boliglånet riktig, eller har du rett til lavere rente? Er du over- eller underforsikret? Har noe skjedd i løpet av året? Fødsel, arv, skilsmisse eller sykdom – det er ikke så lett å forutse hvordan økonomien påvirkes av ting som skjer.

Bli kontaktet ved å fylle ut informasjon her, eller sende epost til stofo@rorosbanken.no eller telefon 72 40 90 00.

På deres nettside har banken også samlet Korona-relatert informasjon som berører deg som kunde. Du kan lese mer her.