Ny medlemsfordel: 20 % rabatt på VarmePlagg.no

Stoffskifteforbundet jobber for at du som medlem skal få mer igjen for ditt medlemskap. Derfor har vi inngått avtale med Varmeplagg.no, der våre medlemmer får 20% rabatt på deres produkter.

VarmePlagg utvikler og selger oppladbare varmeplagg. Er du plaget av stive muskler og vonde ledd er varmeplagg produkter som kan gi deg en bedre hverdag. Alle produktene leveres med Li-ion batterier og ladere. Du justerer varmen selv.

VarmePlagg.no selger plagg som varmer deg i 3 – 5 timer. Er du plaget av stive muskler og vonde ledd eller bare er frossen, kan disse produktene gi deg en bedre hverdag.

I deres nettbutikk finner du to ulike kategorier varmeplagg. Den ene kategorien får varme fra oppladbare litiumbatterier, mens den andre gruppen plagg blir varmet av aktive varmeputer.

NAKKEVARMER MED VARMEPUTE: Storm Nakkevarmer er et “skjerf” med innlagt varmepute i nakken. Den gir en lun og god varme og bidrar til å holde nakkemusklene myke og smidige. Varmeputen varmer i inntil 6 timer. Ekstra varmeputer kjøpes i nettbutikken til varmeplagg.no. Nakkevarmeren fås i tre farger, Grå, rød og blå.

Rabatten settes til 20% og rabattkoden som kan anvendes av våre medlemmer er stofo80. Den registreres ved betaling i nettbutikken.

Klikk her for mer informasjon på deres nettside.