Nå får du spesialrabatt på alle Fedon Lindbergs produkter

Stoffskifteforbundet har inngått en avtale med Dr. Fedon Products på vegne av medlemmene. Fra nå vil det være mulig å få 15 prosent rabatt på alle produkter som kjøpes gjennom nettbutikken til Fedon Lindberg.

– Vi vil herved tilby alle Stoffskifteforbundets medlemmer som går inn på Fedon.no 15 prosent rabatt på alle produkter, i tillegg til eventuelle kampanjerabatter, sier Anders Struksnes som er operativ leder i Dr Fedon Products AS.

Forbundet har inngått et nært samarbeid med én av Norges fremste kostholdseksperter:

– Mange av våre medlemmer er opptatt av kosthold og ernæring. Det er derfor en glede for oss å kunne introdusere en helhetlig avtale med Dr. Fedon Lindberg. Fedon har lang erfaring på dette feltet og er samtidig kontinuerlig opptatt av å holde seg oppdatert på alle områder innen kosthold og ernæring, sier generalsekretær Eddy Kjær i Stoffskifteforbundet.

Nylig inngikk forbundet også en rabattavtale om Fedon-kurs, samt oppstartskonsultasjon for vektreduksjon.
Les mer her om disse tilbudene

Dessuten inviteres medlemmene til en kultur- og kostholdsreise til Athen i oktober 2018

Les mer om reisen her

Produktene finner man ved å gå inn på Fedon.no og klikke på nettbutikken. Her velger man produkt og går til handlekurven øverst til høyre.  Skriv så inn «stoffskifteforbundet» i feltet der det står «kupongkoden». Derefter trykker man på feltet «rabattkupong». Da blir det automatisk 15 prosent rabatt på alt som kjøpes.