Medlemsfordeler

Som medlem av Stoffskifteforbundet får du en rekke fordeler. Bli kjent med likesinnede, snakk med likesinnede, del erfaringer og lær mer om sykdommen. Her er 12 grunner til å melde seg inn i Stoffskifteforbundet.

 1. Medlemsbladet Thyra
  Få medlemsbladet i postkassen fire ganger i året og bli bedre kjent med alt som skjer i Stoffskifteforbundet.
 2. Lokallag
  Medlemskap i lokallag og deltakelse på deres arrangementer og møter. Se oversikt over lokallagene.
 3. Arrangementer
  Forbundets arrangementer og seminarer til medlemspris.
 4. Rørosbanken har lansert Thyrakonto – et unikt tilbud til våre medlemmer
  Du får bankens beste vilkår på lån og innskudd, og du får ubegrenset økonomisk rådgivning. I tillegg har banken egne Thyra-rådgivere med ekstra god kunnskap om de utfordringene våre  medlemmer kan oppleve. Bli kontaktet ved å fylle ut informasjon her, eller sende e-post til stofo@rorosbanken.no, eller ringe 72 40 90 00. Les mer om bankavtalen her.
 5. Hotellavtale med Funksjonshemmedes fellesorganisasjon (FFO)
  Alle medlemsorganisasjoner av FFO, deres medlemmer og tillitsvalgte får rabatterte hotellpriser. Les mer om hotellavtalen.
 6. Gode rabatter på vektreduksjon / livsstilsendring ved Dr. Fedon Lindberg Klinikk.
  Halv pris på første konsultasjon (tilsvarende 545,-) og 25 prosent rabatt på alle kurs. Klinikken har lege med god erfaring med ulike typer stoffskifteproblematikk. Les mer om disse medlemsfordelene.
 7. Gode rabatter på alle produkter ved Dr. Fedon Lindbergs nettbutikk.                            Våre medlemmer får 15 prosent rabatt, i tillegg til eventuelle kampanjerabatter,  på alle produkter i Dr. Fedon Lindbergs nettbutikk. Gå til handlekurven og skriv inn «stoffskifteforbundet» i feltet «kupongkode». Klikk her for å handle i nettbutikken.
 8. Tematur til Athen sammen med Fedon Lindberg.
  Sommertemperatur, sunn middelhavskost og opplevelser i fleng. Dr. Fedon Lindberg har utviklet en eksklusiv tematur til Athen for Stoffskifteforbundets medlemmer. Les mer.
 9. Kontaktutvalg
  Snakk med en likesinnet (en sertifisert likeperson) som har kunnskap om og erfaring med stoffskiftesykdom. Se oversikt over kontaktutvalget.
 10. Medlemsundersøkelser
  Stoffskifteforbundet er en interesseorganisasjon som er opptatt av hva medlemmene mener er viktig. Vi gjennomfører regelmessig medlemsundersøkelser, senest høsten 2017.
 11. Nyhetsbrev
  Hold deg oppdatert på politiske saker, forskning, seminarer og andre aktuelle saker.
 12. Rettighetssenteret hos Funksjonshemmedes fellesorganisasjon (FFO)
  Som medlem i Stoffskifteforbundet har du rett på hjelp fra Rettighetssenteret hos FFO. Les mer om dine rettigheter.