Som medlem av Stoffskifteforbundet får du en rekke fordeler.

Bli kjent med likesinnede, snakk med likesinnede, del erfaringer, lær mer om sykdommen. Her er ni grunner til å melde seg inn i Stoffskifteforbundet:

Arrangementer
Forbundets arrangementer og seminarer til medlemspris.

Lokallag
Medlemskap i lokallag og deltagelse på deres arrangementer og møter. Oversikt over lokallagene.

Kontaktutvalg
Snakk med en likesinnet (en sertifisert likeperson) som har kunnskap om og erfaring med stoffskiftesykdom. Oversikt over kontaktutvalget.

Medlemsundersøkelser
Stoffskifteforbundet er en interesseorganisasjon som er opptatt av hva medlemmene mener er viktig. Vi gjennomfører regelmessig medlemsundersøkelser, senest høsten 2017.

Nyhetsbrev
Hold deg oppdatert på politiske saker, forskning, seminarer og andre aktuelle saker.

Medlemsbladet Thyra
Få medlemsbladet i din postkasse fire ganger, og bli bedre kjent med alt som skjer i Stoffskifteforbundet.

Hotellavtale med Funksjonshemmedes fellesorganisasjon (FFO)
Alle medlemsorganisasjoner av FFO, deres medlemmer og tillitsvalgte får rabatterte hotellpriser. Foruten et samarbeid om pris, har en hotellavtale intensjon om å gjøre hotellene mer tilgjengelig for funksjonshemmede og kronisk syke. Les mer om hotellavtalen.

Rettighetssenteret hos Funksjonshemmedes fellesorganisasjon (FFO)
Hvilke rettigheter har du? Som medlemsorgansiasjon i FFO har du som medlem av Stoffskifteforbundet rett på hjelp fra Rettighetssenteret hos FFO. Det er et rådgivnings- og kompetansesenter i rettighetsspørsmål som gjelder personer med funksjonshemning og kronisk sykdom. Les mer om dine rettigheter