Den tradisjonsrike trivsels- og velværeturen går i år til Salou i Spania i midten av juni. Turen er et samarbeid med Norsk Tur.

TRADISJON: Årets trivsels- og velværetur går til Salou i Spania 10.-17. juni. ILLUSTRASJONSFOTO: Norsk Tur

Salou ligger i Costa Dorada, like ved severdigheter som Tarragona og vinregionen Priorat, storbyen Barcelona og fjellklosteret Montserrat. 10. juni er avreise for den tradisjonsrike «Trivsels- og velværeturen» til Stoffskifteforbundet. I løpet av turen kan du få nyte middelhavskost, sol og sosialt samvær. Salou har mer enn 300 soldager i året.

Hotellet i Salou er et firestjerners hotell som er godt utstyrt med balkong, restaurant, utendørs svømmebasseng og et velværesenter med innendørsbasseng. Det er lagt opp til en rekke utflukter, men du velger selv hvilke du ønsker å være med på.

Turen er forbeholdt medlemmer av Stoffskifteforbundet som har betalt medlemskontingent.

BESTILL TUREN TIL SALOU HER

PROGRAM:

Mandag 10. juni 9:00: Direktefly Oslo-Barcelona, med ankomst 12:20.

Mandag 17. juni 12:30: Direktefly Barcelona-Oslo, med ankomst 15:55.

Ønsker du å fly fra andre byer, vil Norsk Tur være behjelpelig med tilslutningsbilletter.

LES MER: Detaljert programoversikt

Utflukter:

Fiskerbyen Sitges, med et stopp på en kjent vingård med lang historie, i området kjent som «Via Augusta», eller «Romas handelsvei», veien som knyttet Roma til de viktigste middelhavsbyene. Deretter blir det lunsj på en argentinsk restaurant ved havet. Sitges er en liten og populær by, ikke minst på grunn av mange strender og lange strandpromenader. Byen anses som en av de vakreste langs Costa Dorada.

Barcelona. Under turen til Barcelona passerer man Plaza Espanya, som ble konstruert for verdensutstillingen i 1929. Derfra går reisen videre til høyden Montjuic, hvor mange av anleggene fra OL i 1992 ligger. Videre går turen til Mirador del Alcade, hvor du får oppleve utsikten over hele Barcelona. Bussen kjører etter hvert opp Passeig de Gracia, hvor mange av Barcelonas vakreste byggverk er: Casa Amatller av Puig i Cadafalch, Casa Lleó Morera av Domenech i Muntaner, Gaudís Casa Batlló og La Pedrera. Turen videre inkluderer Sagrada Familia, Gaudís’ mest kjente byggverk, og Port Olimpico.

Montserrat. Verdenskjent fjellvegg som består av rosa konglomerat, en form av sedimentære bergarter, og meget populær blant klatrere. På vei opp til Montserrat vil man passere vin- og cavaregionen Pendedes. Besøk i klosteret med den berømte fargede Madonnaen, og lunsj på restauranten Vinya Nova.

Port Aventura (fornøyelsespark som ligger 15 minutter fra hotellet) Ferrari Land (hvor man blant annet kan sitte i en autentisk Formel1-simulator).

PRISER:

Turpris: kr 9950,- per person.

Turprisen inkluderer:

  • Direktefly Oslo-Barcelona t/r.
  • Sju netter i dobbeltrom på Hotel Sol Costa Daurada.
  • Sju frokostbuffeter, sju middagsbuffeter (inkl. vann og ett glass vin per person).
  • Buss mellom flyplass og hotell t/r.
  • Likeperson fra Stoffskifteforbundet.
  • Reiseleder fra Norsk Tur.
  • Tillegg for enkeltrom: kr 1500,-

LES MER OM MEDLEMSFORDELER I STOFFSKIFTEFORBUNDET