MEDLEMSFORDEL: 20% på infrarøde varmeprodukter fra Radiant Health

Sliter du med smerter i kroppen? Har du lav forbrenning eller tørr hud? Har du lite energi eller sover dårlig? Nå har vi utviklet en ny samarbeidsavtale med Radiant Health hvor du kan få hjelp til dette og mange andre plager.

Som medlem av Stoffskifteforbundet får du 20 prosent rabatt på produktene med vår nye samarbeidsavtale.

Mange mener at infrarød sauna gir effektiv smertelindring. Radiant Health har mange forskjellige produkter med infrarød varme. Infrarøde varmeprodukter er laget med en helt unik teknologi der varmen går svært dypt inn i kroppen og gir en rekke helsefordeler. Hva infrarød varme er og hvilke helsefordeler dette gir for brukeren står forklart her.

Radiant Health har mange kunder med stoffskiftesykdom som bruker infrarød varme for å få en bedre hverdag. Radiant Health har mottatt veldig gode tilbakemeldinger nettopp fra denne gruppen.

Se hele sortimentet på radianthealth.no. Ta kontakt med forbundet eller Radiant Health på post@radianthealth for å motta kode.

Tidligere kundeanmeldelse:

“Infrarød sauna basic har gjort at plager jeg har hatt med angst og stoffskifte har roet seg og at jeg klarer å sove normalt i hverdagen. Beste jeg noen gang har kjøpt! Og super rask levering her i Oslo”.