Ledig stilling: Salgs- og markedsansvarlig

Vil du gjøre en forskjell for kvinnehelse i Norge? Bli med å etablere Stoffskifteforeningen som en synlig og innflytelsesrik aktør: Du kan merkevarebygging og har kommersiell teft.

Stoffskifteforbundet er på en endringsreise. Vi søker en samfunnsengasjert person til vårt nyetablerte team på fire personer. Sammen skal vi øke oppmerksomheten rundt kvinnehelse, og forbedre hverdagen til de med stoffskiftesykdommer. Vår satsning på digitalisering og merkevarebygging trenger en ambisiøs person med evne til å flytte oss to skritt frem.

Visste du at:

Totalt 244.454 bruker medisiner mot stoffskiftesykdommer i Norge. Sykdommen kan ramme barn, menn og kvinner i alle aldre, men voksne kvinner dominerer sykdomsbildet og utgjør 78 prosent.

Hos oss får du:

Muligheten til å jobbe for kvinnehelse og sette temaet høyere på dagsordenen for politikere, helsemyndigheter og folk flest. I Stoffskifteforbundet vil du bli en del av et dedikert fellesskap som deler samme mål og verdier, med fokus på å skape en reell forskjell i menneskers liv.

 • En meningsfull jobb i en virksomhet med et tydelig samfunnsoppdrag
 • Være med på en spennende endringsreise
 • Stor frihet og fleksibilitet i arbeidshverdagen. Vi liker å jobbe sammen på kontoret, men er åpne for både hjemmekontor eller remote så lenge du kan gjøre jobben din
 • Lokaler midt i Oslo sentrum – rett ved Stortinget
 • Delta i tverrfaglig samarbeid med ulike faggrupper og organisasjoner, inkludert helsepersonell, forskere, og politikere.
 • Om degVi søker deg som ønsker en meningsfull hverdag der du virkelig kan gjøre en forskjell. Din viktigste oppgave blir å øke synligheten og medlemsantallet i Stoffskifteforbundet. Vi har tro på at økt tilstedeværelse i digitale flater for nye og eksisterende medlemmer er et av dine viktigste bidrag.
  • Interesse for teknologi og digitalisering
  • Interesse for politisk påvirkning og samspill
  • Du er en “doer”, som trives i skjæringspunktet mellom strategisk arbeid og gjennomføring av planene

  Faglig erfaring

  Du besitter mer enn bare markedsføringsferdigheter – du har også kommersiell teft som vil bli en verdifull ressurs i utviklingen av Stoffskifteforbundet.

  Vi tror at du har

  • Et solid visuelt blikk, og trives med å skrive
  • Erfaring med digitale markedsføringsverktøy som Meta Business Suite, Google Adwords, og Analytics
  • Gjerne noe erfaring med designverktøy som Canva, InDesign, Photoshop e.l.
  • Du kan vise til kommersielle resultater – salg eller markedsføring.

  Om Stoffskifteforbundet

  Stoffskifteforbundet er en organisasjon som arbeider målrettet for en bedre hverdag for personer med stoffskiftesykdommer og deres nærmeste. Vi jobber for å øke den faktabaserte kunnskapen rundt disse sykdommene i samfunnet generelt, men også spesifikt innenfor norsk helsepolitikk.

  Vi ønsker å være en synlig og kompetent pasientorganisasjon, med en stemme som blir lyttet til. I form av politisk påvirkning, engasjement på lokalt og nasjonalt nivå, informasjonsarbeid og markedsføring, jobber vi for økt bevissthet og mer forskning knyttet til stoffskiftesykdommer i Norge.

  Du finner oss sentralt i Oslo, i Øvre Slottsgate 7.

  Kontakt

  Send din CV og et kortfattet motivasjonsbrev gjennom søknadsportalen. Ta kontakt med en av våre rekrutterere for ytterligere informasjon.

  Ole Gaare – 901 87 780

  Lina Nilsson – 458 49 578

 

https://karriere.wicklund-hansen.no/jobs/2859079-salgs-og-markedsansvarlig