Laster Hendelser

« Alle Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Østfold Lokallag “Mingle møte” for medlemmer

september 22, 2021 kl. 18:30 - 21:00

Velkommen til lokallagets «Mingle Møte» med erfaringsutveksling.

Dato: Onsdag 22. september kl 18.30. 

Sted: Frivillighetssentralen Sellebakk, Kjølberggata 4, 1653 Sellebakk.

Bevertning med kaffe, te, mineralvann og pizza. (Si fra om du har allergier).

Vi ønsker alle STOFO medlemmer velkommen og spesielt nye medlemmer, gjerne i UNG-gruppen 18-36 år. Vi har tidligere vært heldige å ha flere aktive mannlige medlemmer i lokallaget, derfor inviterer vi spesielt menn til å delta på dette møtet. Det er påmelding til møtet på grunn av begrenset antall plasser, så først til mølla og meld deg på! Sammen kan vi holde liv i lokallaget.

På «Mingle møtet» vil det være likeperson til stede. Det blir satt av tid til erfaringsutveksling. Vi samtaler om hvordan pandemien har berørt oss medlemmer, uten muligheter til å treffes fysisk i lang tid. All aktivitet har blitt satt på vent uten kurs, utflukter, konserter og foredrag. Sammen kan vi planlegge veien videre i lokallaget. Vi trenger nå flere medlemmer med kompetanse på digitale verktøy!

Vi håper du som er fullvaksinert tør å komme på det første møtet. Covid-19 forskrifter vil bli overholdt, med 1 meter avstand mellom deltakerne på faste plasser.

NB! Forbehold om endringer i lokale forskrifter slik at møtet må flyttes til senere tidspunkt! Ta kontakt om du kan bidra til at planlagte møter og arrangementer kan gjennomføres digitalt. Vi trenger flere medlemmer som har kompetanse med å gjennomføre “teams” møter. Vi har 390 medlemmer med epost tilgang og mange av våre medlemmer kan derfor nås digitalt.

Dette er en mulighet til å treffe andre med samme stoffskifte utfordringer!

Påmelding innen fredag 10. september til leder Vigdis Yttervik:  vigdis.yttervik@gmail.com eller sms til mobil: 45224268.

 

Detaljer

Dato:
september 22, 2021
Tid
18:30 - 21:00
Hendelse Kategori:
Personvern og cookies