Laster Hendelser

« Alle Hendelser

Tyroideadagen: Foredrag med Betty Ann Bjerkreim - Oslo og Follo lokallag

mai 24 kl. 18:00 - 19:00

| 30 Kr.

Vi markerer den internasjonale Tyroideadagen tirsdag 24. mai 2022.  Formålet med dagen er synliggjøring av sykdommer i tyreoidea. Målet er at dagen skal bidra til større oppmerksomhet om sykdommene og symptomene slik at flere kan få en tidlig diagnose og mer optimal behandling.

Vi har valgt å sette fokus på forskning denne dagen, og inviterer til digitalt foredrag med lege og doktorgradsstipendiat Betty Ann Bjerkreim.

I sitt doktorgradsarbeid forsker Bjerkreim på kvinner med hypotyreose og vedvarende symptomer til tross for Levaxin-behandling og normale nivåer av TSH i blodet. Resultatene fra arbeidet har så langt ført til to publikasjoner i det internasjonalt anerkjente tidsskriftet Frontiers in Endocrinology. I dette foredraget presenterer hun de nyeste resultatene fra studien der hun har sammenlignet effekten av monoterapi med Levaxin (t4) og monterapi med Liothyronin (t3). Studien viser at de som fikk behandling kun med Liothyronin opplevde bedre livskvalitet – de var mindre trøtte og hadde færre kognitive plager enn dem som ble behandlet med Levaxin.

Vi gleder oss til å høre mer om forskningsresultatene!

Påmelding til foredraget skjer på hoopla: https://stofo-oslo.hoopla.no/sales/793197496

Detaljer

Dato:
mai 24
Tid
18:00 - 19:00
Kostnad:
Kr.30

Arrangør

Oslo og Follo lokallag
Epost:
oslo-follo@stoffskifteforbundet.org
Personvern og cookies