Laster Arrangementer

« All Arrangementer

Bli med Fedon på tur til Athen - Stoffskifteforbundet sentralt

september 20 kl. 06:00 - september 24 kl. 18:30

| 13950 kr

Fjorårets tematur med Fedon Lindberg til Athen var så populær at det blir ny tematur i september 2019. Denne medlemsfordelen er et samarbeid mellom Stoffskifteforbundet og Norsk tur.

Sist oktober reiste 30 medlemmer i Stoffskifteforbundet på tematur til Athen for å få et nærmere innblikk i hvilken betydning kosthold har for stoffskiftesykdom. Denne turen var såpass populær at det blir ny tematur fem dager i september 2019. I løpet av disse fem dagene kan man få høre foredrag med Fedon Lindberg, delta på olivenoljeseminar og kokkekurs av og med Lindberg, i hans eget hjem, hvor alle sammen spiser middag , samt spa, malerkurs og omvisning i Athen, til blant annet bydelen Plaka og verdenskjente Akropolis, og forstaden Glyfada.

Foredraget «Kronisk frisk» handler om handler om hvordan maten kan gjøre oss «fulle av energi, avslappet og uten smerter. Å leve sunt skal ikke være en straff og god helse har også rom for «utskeielser». Nye måter å tenke og forholde seg til mat på, kan gi oss store gevinster i livet». Som lege har Fedon Lindberg erfart at vår helse er tett knyttet til kosthold og levesett. Hans filosofi er at du kan få bedre helse ved å ta bevisste valg angående din livsstil.

Turen er forbeholdt medlemmer av Stoffskifteforbundet som har betalt medlemskontingent.

BESTILL TUREN TIL ATHEN HER

 

Detaljer

Start:
september 20 kl. 06:00
Slutt:
september 24 kl. 18:30
Kostnad:
kr13950
Kategorier for Arrangement:
,
Arrangement Tags:
, , , , , ,
Hjemmeside:
https://stoffskifte.org/ny-tematur-til-athen-med-fedon-lindberg/

Arrangør

Stoffskifteforbundet sentralt
Telefon:
22941010
E-post:
post@stoffskifte.org
Hjemmeside:
www.stoffskifte.org

Sted

Athen
Hellas + Google-kart
Personvern og cookies