Laster Hendelser

« Alle Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Bli med Fedon Lindberg til Athen - Stoffskifteforbundet sentralt

september 20, 2019 kl. 08:00 - september 24, 2019 kl. 17:00

Årets tematur med Fedon Lindberg i september går til Athen, hvor man skal lære mer om sunt kosthold. Turen er en av våre medlemsfordeler, og gjennomført i samarbeid med Norsk Tur.

I oktober 2018 reiste 30 medlemmer i Stoffskifteforbundet på tematur til Athen for å få et nærmere innblikk i hvilken betydning kosthold har for stoffskiftesykdom. Denne turen var såpass populær at det blir ny tematur fem dager i september 2019. I løpet av disse fem dagene kan man få høre foredrag med Fedon Lindberg, delta på olivenoljeseminar og kokkekurs av og med Lindberg, i hans eget hjem, hvor alle sammen spiser middag, samt spa, malerkurs og omvisning i Athen, til blant annet bydelen Plaka og verdenskjente Akropolis, og forstaden Glyfada.

Foredraget «Kronisk frisk» handler om handler om hvordan maten kan gjøre oss «fulle av energi, avslappet og uten smerter. Å leve sunt skal ikke være en straff og god helse har også rom for «utskeielser». Nye måter å tenke og forholde seg til mat på, kan gi oss store gevinster i livet». Som lege har Fedon Lindberg erfart at vår helse er tett knyttet til kosthold og levesett. Hans filosofi er at du kan få bedre helse ved å ta bevisste valg angående din livsstil.

Turen er forbeholdt medlemmer av Stoffskifteforbundet som har betalt medlemskontingent.

BESTILL TUREN TIL ATHEN HER

Detaljer

Start:
september 20, 2019 kl. 08:00
Slutt:
september 24, 2019 kl. 17:00

Arrangør

Stoffskifteforbundet sentralt
Telefon:
22941010
Epost:
post@stoffskifte.org
Hjemmeside:
www.stoffskifte.org

Sted

Athen
Hellas + Google Map
Personvern og cookies