Du kan nå få gunstige vilkår på banklån som medlem av Stoffskifteforbundet

Stoffskifteforbundet har nylig inngått en avtale med Rørosbanken som åpner for gunstige vilkår innen banklån, sparing og forsikring.

– Vi tilbyr personlig rådgiver for medlemmene i Stoffskifteforbundet som ønsker å benytte seg av våre tjenester. Alle er velkomne til en uforpliktende prat, sier avdelingsleder Kjetil Reinskou i Rørosbanken.

Det finnes over 200.000 nordmenn som er rammet av stoffskifteproblemer. Majoriteten har lavt stoffskifte, noe som betyr at alle prosessene i kroppen går langsommere enn normalt. Det er spesielt kvinner som er rammet – hele ti prosent av norske kvinner over 35 år har lavt stoffskifte. Stoffskiftesykdommer er kompliserte og kan i verste fall få alvorlige konsekvenser for dem som er rammet, I kjølvannet kan det komme økonomiske utfordringer for pasientene.

Lang relasjon til Rørosbanken
– Flere av våre medlemmer sliter med lavt energinivå. Vi vet også at en del av dem derfor ikke kan jobbe for fullt. Derfor har vi forhandlet med Rørosbanken i et halvt år for å sikre våre medlemmer best mulige vilkår i tilfelle de trenger banklån eller forsikringer, sier Eddy Kjær. Han er generalsekretær for Stoffskifteforbundet.

Forbundet har i lang tid hatt en bedriftsrelasjon til Rørosbanken. Det er en lokal bank med 13.000 kunder, som har kontor både på Røros og i Oslo. 60 prosent av kundemassen til banken befinner seg ikke på Røros. Avtalen med forbundet åpner for at medlemmer fra hele landet kan sjekke ut hva banken har å tilby.

– Rørosbanken er en seriøs aktør. Den representerer verdier vi kjenner oss igjen i og er komfortable med. De jobber tett opp mot kundene sine, inkludert personlig rådgivning og forståelse for fleksibilitet i livets ulike faser, sier Kjær.

Medlemmer som hjelper hverandre
Det er én av de aller første gangene at en pasientorganisasjon i Norge tilbyr sine medlemmer gunstige økonomiske vilkår i dette formatet.
– Jeg har inntrykk av at dette er en pasientorganisasjon med mange ressurser, hvor man hjelper hverandre. I noen faser av livet kan man føle et ekstra behov for en trygg bankforbindelse, og vi håper at dette kan bli vår rolle i dette samarbeidet, sier Reinskou i Rørosbanken.

Rørosbanken har allerede gitt flere tilbud til medlemmer som har vært kjappe med å ta kontakt.

– Vi har fått mange kommentarer på at dette er nytenkende, og at arbeidet vårt med å være «alltid ved din side» passer godt inn mot Stoffskifteforbundet, sier Reinskou.

– At Rørosbanken er såpass opptatt av den enkelte kunde, tror jeg er gunstig for våre medlemmer. Vi håper medlemmene våre vil oppleve en merverdi i den fremforhandlete rammeavtalen, sier Kjær.

Avtalen inneholder gunstige vilkår på følgende områder:
• Boliglån (60 prosent, 80 prosent og en spesialavtale for unge)
• Sparing
• Skadeforsikring
• Rabatt på månedskostnader
• Personlig rådgiver
• Forbrukslån
• Billån

Her er kontaktskjema til banken. Alternativt kan du sende epost: firmapost@rorosbanken.no eller ringe Rørosbanken på 72 40 90 00.