Bli medlem

Visste du at over 240.000 mennesker i Norge er rammet av en stoffskiftesykdom?

Lavt stoffskifte.

Hvis skjoldbruskkjertelen produserer for lite tyroksin, har man lavt stoffskifte. Det vil si at alle prosessene i kroppen går langsommere enn normalt – kroppen går på «sparebluss». Symptomene kan variere, men mange opplever at de blir trøtte og slitne, samt at de får «hjernetåke».

Høyt stoffskifte.

Hvis skjoldbruskkjertelen produserer for mye tyroksin, har man høyt stoffskifte. Da går alle prosessene i kroppen fortere enn normalt – kroppen går på «høygir». Symptomene kan også her variere, men mange opplever vekttap, uro i kroppen, svetting, høy puls og hjertebank.

Om Stoffskifteforbundet.

Stoffskifteforbundet ønsker at alle med en stoffskiftesykdom skal oppleve en best mulig diagnostisering, behandling og oppfølging. Ditt medlemskap vil derfor være verdifullt i arbeidet med politiske rammebetingelser, forskning, utvikling og oppmerksomhet i samfunnsdebatten.

Vi arbeider kontinuerlig for gode medlemsfordeler, og sender medlemsbladet fire ganger i året hjem til medlemmene, arrangerer lokale kurs og seminarer, samt inngår samarbeid med aktører som Fedon-klinikken og turarrangører.