Fra og med 1. november kan du tegne et medlemskap ut 2021 for kun 100 kr. Vi har mange gode medlemsfordeler å tilby deg.

MEDLEMSRABATT: Fra og med 1. november kan du bli medlem av Stoffskifteforbundet for 100 kr ut året. ILLUSTRASJONSFOTO: Colourbox

Kampanjen gjelder alle medlemskategorier, og medlemskapet inkluderer siste utgave av Thyra og vanlige medlemsfordeler.

Nå har vi også fått inn praktiske, brettbare ryggsekker med STOFO-logoen som vi ønsker å gi i ut til 30 nye, utvalgte medlemmer. Meld deg inn i dag og bli med i trekningen av en ryggsekk du kan ta med deg på tur (vinnerne trekkes i slutten av november).

Kjenner du noen som bør melde seg inn i Stoffskifteforbundet? Spre ordet videre!

Som medlem i Stoffskifteforbundet får du faktabasert informasjon om stoffskiftesykdommer, et nettverk med likesinnede som du kan dele erfaring med, og flere økonomiske fordeler. Du er ikke alene, sammen er vi sterke.

BLI MEDLEM UT ÅRET FOR 100 KR

Bli del av et større nettverk

For 100 kr får du et innblikk i hva et medlemskap vil gi deg. Sammen har vi et felles mål i Stoffskifteforbundet; gjøre hverdagen til våre medlemmer og alle andre med en stoffskiftesykdom bedre.

Som medlem av Stoffskifteforbundet får du:

Faktabasert informasjon

Stoffskifteforbundet er en sikker kilde på troverdig, faktabasert informasjon om stoffskiftesykdommer gjennom vårt faglige råd bestående av fem leger som alle er blant de fremste i Norge på stoffskiftesykdommer, medlemsbladet Thyra og regelmessige nyhetsbrev.

Sosialt nettverk

Stoffskifteforbundet har 30 lokallag rundt om i landet. Lokallagene har regelmessige medlemstreff, med alt fra sosiale treff til foredragsbaserte seminarer, og drives av tillitsvalgte som selv har en stoffskiftesykdom (eller er i familie med en som har sykdommen). Medlemstreffene er et lavterskeltilbud for å bli kjent og dele erfaringer.

Arrangementer

Stoffskifteforbundet har en hotellavtale med Funksjonshemmedes fellesorganisasjon (FFO), som er en paraplyorganisasjon for landets interesse-/pasientorganisasjoner. Gjennom hotellavtalen får vi rabatt som igjen betyr at du kan delta på våre nasjonale og lokale arrangementer til reduserte priser.

Du kan som medlem også benytte deg av hotellavtalen privat ved å oppgi en egen referansekode som du får ved bestilling på nett på FFOs nettsider.

Juridisk bistand

Som medlem får du tilgang til advokater og jurister i rettighetssenteret til Funksjonshemmedes fellesorganisasjon (FFO) som har spisskompetanse på feltet. Advokatfirmaet Legalis tilbyr juridisk bistand til våre medlemmer. Du får gratis samtale med advokat og gunstig pris ved behov for mer bistand.

Økonomiske fordeler

Stoffskifteforbundet har inngått avtaler med en rekke aktører som gir rabatt på sine produkter og tjenester til våre medlemmer. Disse medlemsfordelene handler om boliglån, kosthold, trening og medisiner.

  • Rørosbanken

Stoffskifteforbundet samarbeider med Rørosbanken for å gi våre medlemmer bankens beste vilkår på lån og innskudd, ubegrenset økonomisk rådgivning, og rådgivere som har god kjennskap til vår medlemsgruppe, en thyra-rådgiver.

  • Grete Roede

Roede-instruktørene har en kompetanse om stoffskiftesykdommer som gjør at du får en bedre oppfølging og bedre tilpassede råd. Våre medlemmer får også rabatt på Roede-appen som inneholder rundt 900 oppskrifter, og rabatt på livsstilskurs.

  • Actic

Hos Actic får våre medlemmer 10 prosent rabatt på medlemskap med binding og pakker med timer hos personlig trener. Du kan velge om du vil trene ved et eller flere sentre.

  • Evo Fitness

Hos Evo Fitness får våre medlemmer gratis innmeldingsavgift (ordinær pris 249 kr), gratis inneværende måned (måned 0) og halv pris på neste måned (måned 1) og en gratis kartleggingstime på 50 minutter med personlig trener.

  • Fedon Lindberg

Våre medlemmer får 15 prosent rabatt på alle produkter i Fedon Lindbergs nettbutikk. Skriv inn «stoffskifteforbundet» i feltet «kupongkode».

  • Arnika.no

Våre medlemmer får 10 prosent hos Arnika.no, en nettbutikk som tilbyr et bredest mulig utvalg kvalitetsprodukter innen helsekost, mat, hudpleie og velvære.

  • Farmasiet (tidligere Komplett Apotek)

Farmasiet (tidligere Komplett Apotek) gir deg 10 prosent rabatt på et bredt utvalg av sortimentet. Reseptpliktige medisiner har samme pris som på andre apotek, mens reseptfrie medisiner kan være betydelig rimeligere. I tillegg kommer rabatten.

Politisk påvirkning

Som medlem støtter du den jobben vi gjør for 236.000 mennesker i Norge med en stoffskiftesykdom. Vi jobber for at du som medlem føler deg inkludert og ivaretatt i et sosialt fellesskap. Vi jobber med flere politiske saker som kan ha en betydning for deg i din hverdag.

Vi jobber for økt faktabasert kunnskap i samfunnet generelt og i helsevesenet spesielt, større synlighet i mediene og sterkere politisk innflytelse. Vi ønsker deg som velkommen i Stoffskifteforbundet! Du kan bli medlem via lenken under:

BLI MEDLEM