Fra og med 1. november kan du tegne et medlemskap ut 2022 for kun 100 kr. Vi har mange gode medlemsfordeler å tilby deg, og de 50 første får en termokopp.

Medlemskampanje 2022
BLI MEDLEM: For 100 kr får du et innblikk i hva et medlemskap vil gi deg. Sammen har vi et felles mål i Stoffskifteforbundet; gjøre hverdagen til våre medlemmer og alle andre med en stoffskiftesykdom bedre. Bildet er fra tillitsvalgtkonferansen i 2022. FOTO: Martin Aasen Wright

Som medlem i Stoffskifteforbundet er du med på å gjøre en forskjell. Du støtter blant annet vårt arbeid innen politikk og kommunikasjon som skal gi pasientene bedre behandling og livskvalitet.

Fra og med 1. november tilbyr vi medlemskap ut 2022 for kun 100 kr. Kampanjen gjelder alle medlemskategorier og medlemskapet inkluderer årets siste utgave av Thyra og medlemsfordelene våre. For 100 kr får du et innblikk i hva et medlemskap vil gi deg. Sammen har vi et felles mål i Stoffskifteforbundet; gjøre hverdagen til våre medlemmer og alle andre med en stoffskiftesykdom bedre.

De 50 første vinner en termokopp.

BLI MEDLEM UT 2022 FOR 100 KR

Medlemskampanje 2022 premie
PREMIE: De 50 første som melder seg inn under 100-kr-kampanjen, vinner en termokopp.

Som medlem av Stoffskifteforbundet får du:

Politikk og fakta

Stoffskifteforbundet arbeider strategisk med politikk og kommunikasjon for å styrke og løfte frem underkommuniserte og nedprioriterte områder som angår blant annet stoffskiftepasienter og pårørende. Dette gjelder problemstillinger innen et større medisinsk mangfold, mer forskning, kvinnehelse, fastleger og faktabasert informasjon

Stoffskifteforbundet er en sikker kilde på troverdig, faktabasert informasjon om stoffskiftesykdommer. Dette får du bl.a. gjennom vårt faglige råd, medlemsbladet Thyra og våre nyhetsbrev.

Sosialt lavterskeltilbud

30 lokallag rundt om i landet har regelmessige medlemstreff, med alt fra sosiale treff til foredragsbaserte seminarer, og drives av tillitsvalgte som selv har en stoffskiftesykdom (eller er i familie med en som har sykdommen). Medlemstreffene er et lavterskeltilbud for å bli kjent og dele erfaringer. Du finner alle lokallagsaktiviteter i vår aktivitetskalender.

Vi har i tillegg inngått avtaler med en rekke aktører som gir rabatt på sine produkter og tjenester til våre medlemmer. Disse medlemsfordelene handler om alt fra boliglån, kosthold, trening og medisiner, til juridisk bistand.

LES MER OM MEDLEMSFORDELER